AMERIČAN SI SLOVENSKO PORIADNE UŽÍVA – ŽIADNY MEKÁČ, ALE SLOVENSKÁ KLASIKA: SO ŽENOU TO MILUJEME, TAKŽE SKÚŠAME RÔZNE REŠTAURÁCIE, PREZRADIL LABUŽNÍK Z TÍMU BARANOV

author
1 minute, 41 seconds Read

Rozhodol aj žalúdok! Vo vychutnávaní si domáceho jedla je brankár Banskej Bystrice STEPHON WILLIAMS prakticky bohémom! Aj preto miluje hrať v rôznych krajinách. V meste pod Urpínom si to teda priam bonvivánsky užíva! Labužnícky!

Okrem bežných správ o tom, ako sa športovcom darí v ich aktuálnych pôsobiskách, zaujímajú hokejových priaznivcov aj kuriozity zo života svojich hrdinov. Preto sme sa pýtali, čo americký brankár úradujúcich majstrov Slovenska rád robí vo voľnom čase a či si rád na domovinu spomenie práve v americkej reštaurácii. „Áno, poznám McDonald. Samozrejme, máme ho aj v Spojených štátoch. Ale ja sa snažím zostať na lokálnych miestach,“ prezradil rodák z Aljašky svoj recept na to, ako si zahraničné angažmán vychutnať naplno. „Tu je skvelé jedlo. So ženou to milujeme, takže skúšame rôzne reštaurácie a všetko, čo sme už ochutnali, nám veľmi chutilo,“ zhodnotil Stephon labužnícke prednosti krajiny bryndzových halušiek.


Zistili sme, že William si krajinu pod Tatrami poriadne užíva! A nielen labužnícky, ale aj cestovateľsky. „Áno. Nespomeniem si teraz na meno toho jazera, ale so ženou sme boli pri nejakom jazere. Tiež by ste sa tam mali pozrieť, bolo to veľmi pekné,“ povedal s tým, že v hokejovej relácii Blafák sa podarilo dedukovať pravdepodobnosť Štrbského Plesa.
Bývalému brankárovi farmárskeho tímu New Yorku Islanders a San Jose Sharks mesto pri Hrone učarovalo. „Už sme sa podívali aj okolo námestia, taktiež sme už aj niečo kupovali. Pozreli sme si aj múzeum. Milujeme to. Banská Bystrica je krásne miesto, skvelé jedlo a sme vďační, že tu môžeme byť,“ uzavrel strážca hokejovej svätyne Baranov.

M. Albert, preklad Nicole Blankenship, foto autor

Similar Posts