V MARTINE BUDE UNIKÁTNY MERAČ RÝCHLOSTI STREĽBY

author
2 minutes, 9 seconds Read

Nebude to veru každodenná všedná záležitosť. Na hľadaní futbalových talentov, ktoré organizuje občianske združenie Kľúč od Martina, bude totiž špeciálne zariadenie na meranie rýchlosti streľby. Niečo podobné poznajú športoví fanúšikovia zo zápasov hviezd All stars v kanadsko-americkej Národnej hokejovej lige. V metropole Turca si tvrdosť svojej strely budú môcť vyskúšať aj futbaloví zanietenci a možno budúce futbalové hviezdy.

 

Na Divadelnom námestí budú hľadať futbalové talenty na podujatí Kľúč od Martina hľadá talent vo futbale, ktoré sa uskutoční 2. 6. 2018. Zúčastnení si budú môcť vyskúšať svoj talent v rôznych futbalových disciplínach. „Súťažiť sa bude od 10:00 v disciplínach: kop do brány na body v kategórii deti do 11 rokov, priamy kop na menšiu bránu v kategórii 11-15 rokov, priamy kop na veľkú bránu v kategórií od 15 rokov. Nezávisle od veku budú prebiehať súťaže v hlavičkovaní a žonglovaní s loptou. Počas súťaže sa bude merať aj rýchlosť strely na bránu,“ uvádza občianske združenie Kľúč od Martina na svojej oficiálnej facebookovej stránke s tým, že finálové kolá sa v každej disciplíne uskutočnia od 12:00 a zúčastnia sa ich desiati najlepší z každej kategórie. Vyhodnotenie a ocenenie víťazov má prebehnúť od 13:00. Pozrite si aj OFICIÁLNY PLAGÁT PODUJATIA.

 

Súťažiť sa bude od 10:00 v disciplínach: kop do brány na body v kategórii deti do 11 rokov, priamy kop na menšiu bránu v kategórii 11-15 rokov, priamy kop na veľkú bránu v kategórií od 15 rokov. Nezávisle od veku budú prebiehať súťaže v hlavičkovaní a žonglovaní s loptou. Počas súťaže sa bude merať aj rýchlosť strely na bránu.

Zdroj: https://www.facebook.com/klucodmartina/ 

 

Občianske združenie Kľúč od Martina uskutočnilo už viacero dobročinných akcií na pomoc okoliu. Napríklad darovali farby a iný materiál na opravu detského ihriska v detskom domove či pomohli pri skrášlení okolia na martinskom sídlisku Jahodníky. Ako uvádzajú na svojej facebookovej stránke, snažia sa „spájať nadšencov a kreatívcov s podnikateľmi a realizovať užitočné diela“.

 

(alb), foto https://www.facebook.com/klucodmartina/  

 

KLIKNITE SEM A POZRITE SI OFICIÁLNY PLAGÁT PODUJATIA

 

 

Similar Posts