KĽÚČ OD kreatívnej zimy: Súťaž o najkrajšiu fotografiu zimnej kreativity

author
1 minute, 6 seconds Read

Zima je jedno z tých ročných období, ktoré ponúka vysokú dávku kreativity. A predovšetkým stavebného materiálu – snehu – je v ostatných dňoch viac ako dosť. Preto sa mladí umelci, v spolupráci so svojimi rodičmi, predbiehajú o to, kto príde s krajším kreatívnym zimným nápadom. Či už sú to snehuliaci, alebo igly, podobne ako na priložených fotografiách, ktoré pochádzajú z banskobystrického sídliska Sásová-Rudlová. Podeľte sa aj vy s kreatívnym návrhom svojej ratolesti. KĽÚČ OD… otvára veľkú zimnú súťaž o zimnú kreativitu.

Pošlite nám svoje fotografie zimnej kreativity, ktorá nemusí pochádzať z vašej tvorby, stačí, ak nájdete na ulici niečo krásne a odfotíte. Svoje fotografie nám posielajte do redakcie na sefredaktor@klucod.sk alebo cez správu na Facebooku na meno Mišo TorontoNara Albert.

Fotografie následne zverejníme a spustíme hlasovanie o ten najlepší nápad. Tešíme sa na Vaše fotografie a na predovšetkým detskú zimnú kreativitu. Ale nielen detskú. Víťaz hlasovania získa detektívku Švédska šesťdesiattrojka. Fotografie posielajte do 28. 1. 2018. Hlasovanie prebehne od 29. 1. 2018 do 4. 2. 2018 do času 23:59.

(alb), foto: PhDr. M. Albert, PhD.

Similar Posts