Bojí sa Zoroslav Kollár o svoju bezpečnosť?

author
1 minute, 55 seconds Read

Zoroslav Kollár je v ostatnom období známy najmä tým, že natáča pozdravy rôznym politikom. Tieto videá majú obrovskú sledovanosť, venoval sa v nich napríklad Danielovi Lipšicovi či Ivanovi Korčokovi a ďalším. Mnoho čitateľov aj poslucháčov a divákov sa pýta, či sa kvôli „rúbaniu do živého“, ako sa hovorí, nebojí o svoju bezpečnosť a dokonca o život.

Známy podnikateľ, o ktorom sa v minulosti hovorilo aj v súvislosti s tzv. konkurznou mafiou, čo Kollár odmietol a spochybnil už len samotný pojem konkurzná mafia, ktorý sa v iných prípadoch nespomína, pripomenul, že on si už naozaj zvykol na všetko. „O mne bolo zverejnených nie 100 percent informácií, ale 300 % informácií,“ začal podnikateľ Zoroslav Kollár s tým, že o ňou už bolo popísané mnoho. „O mne už popísali všetko. A z toho bola pravda možno jedna tretina,“ doplnil s dovetkom, že si nevie predstaviť, ako by sa mediálne dalo na neho zaútočiť tak, aby mu to ešte ublížilo. „Čo sa týka nejakých trestných konaní, alebo nejakých takýchto reštrikcií, alebo útokov, tak myslím si, že už nič horšie, ako mi urobili, už mi urobiť nemôžu,“ vysvetlil youtuber, ktorý má veľké zhliadnutia svojich videí.

O mne už popísali všetko. A z toho bola pravda možno jedna tretina.

Osobná bezpečnosť?

A to, či sa Zoroslav Kollár pre videá, ktoré natáča, bojí o vlastnú bezpečnosť, to je oblasť, nad ktorou neuvažuje. „A o nejakú osobnú bezpečnosť obavy nemám, pretože si myslím, že keby som aj robil nejaké opatrenia, aby som sa ochránil, tak ak by niekto niečo chcel vymyslieť a chcel by mi ublížiť, tak nejaká špeciálna ochrana mi nepomôže. Ale v princípe nad tým neuvažujem a nebojím sa,“ uzavrel Zoroslav Kollár v rozhovore pre portál KĽÚČ OD…
(alb), zdroj a foto: https://www.youtube.com/watch?v=fOUeVRu0r7A 

Pozrite si celý rozhovor so Zoroslavom Kollárom v tomto videu:

Similar Posts