Martin Pospíšil hral prvý zápas NHL a hneď za Calgary vsietil prvý gól

author
1 minute, 4 seconds Read

Slovenský hokejista Martin Pospíšil vsietil svoj prvý gól v kanadsko-americkej Národnej hokejovej lige. Udialo sa tak v zápase jeho klubu Calgary na ľade Seattle. Pospíšil skóroval dokonca vo svojom prvom zápase NHL. Duel Kraken proti Plameňom vyhralo Calgary 6:3.

Pospíšilov gól opísal portál nhl.cz nasledovne: „Hostia vybojovali vo svojom  pásme puk a vyrazili do protiútoku, na ktorého konci MARTIN POSPÍŠIL pri svojom debute v NHL dáva prvý gól v nejslávnejšej  hokejovej lige sveta! Úspešne dorazil za chrbát Grubauera Dubého strelu a vyrovnáva na 1:1,“ opísal portál s tým, že asistencie na gól Pospíšila si pripísali  Nazem Kadri a Dillon Dubé.

Zvolenský rodák Martin Pospíšil skóroval v čase, keď zverenci Ryana Husku boli na tom rozhodne horšie. Vyrovnal na 1:1 a po jeho presnom zápise sa to začalo aj z hľadiska skóre pre Flames zlepšovať. Calgary sú v kríze, keď prehrali ostatných šesť duelov a patrí im predposledná pozícia v rámci celej súťaže. Za Calgary hrá aj Adam Ružička, ten je momentálne zranený.

 

(alb), foto ilustr. unsplash.com

 

Similar Posts