Prezidentke Čaputovej sa vyhrážajú zabitím. Ficovi sľúbila toto

author
1 minute, 19 seconds Read

Prezidentka Zuzana Čaputová tvrdí, že čelí vyhrážkam o jej fyzickej likvidácii. Píše o tom na sociálnej sieti a spomína aj nepravdy, ktoré podľa nej šíri líder opozície Robert Fico o jej osobe.

„Dnes Robert Fico opäť šíril klamstvá o americkej agentke, sorošovej vláde, konzultáciách s americkou ambasádou. Zhruba v tom istom čase som mala ďalšie dva výsluchy ako poškodená pre nové vyhrážky zabitím voči mne a mojim blízkym,“ napísala s tým, že dôvodmi vyhrážok sú podľa nej opätovne to, že je údajne americkou agentkou. Spomína aj dôvody ako Soroš i americká ambasáda.

„Už nebudem po x-tý krát vysvetlovať, že je to absolútne klamstvo a zdĺhavo vysvetľovať, že okresný, krajský a napokon aj Ústavný súd sa jasne vyjadril, že tieto obvinenia sú nepodložené a prekračujú hranice politického súboja. Poslanec Fico to vie. A vie aj to, že robiť z niekoho terč svojimi nenávistnými klamstvami už na Slovensku zabíjalo,“ napísala Čaputová s tým, že ona neklesne na úroveň Fica a očierňovať ho. Sľubuje mu ale jedno:  „Idem ale využiť všetky právne prostriedky. Ako matka na ochranu svojich detí. Ako občianka na ochranu inštitúcie, ktorú dočasne zastupujem,“ doplnila prezidentka Zuzana Čaputová. (alb), zdroj FB Zuzana Čaputová, video Michal Albert

Pozrite, čo o Zuzane Čaputovej povedal Robert Fico na Slavíne

Similar Posts