Speje k niečomu veľkému, verí politik, ktorý už prostredie Národnej rady SR pozná

author
1 minute, 29 seconds Read

Predseda Komunistickej strany Slovenska Jozef Hrdlička si kladie otázku, či vlastenecká neparlamentná opozícia kráča k niečomu veľkému a doteraz možno nepredstaviteľného. K predvolebnej spolupráci. A Hrdlička vyjadruje na svojom Facebooku aj vieru, že to tak aj bude.

V spoločnom vyhlásení strán sa píše: „Na ústredí Slovenskej národnej strany prebehlo prvé rokovanie politických strán, s cieľom vytvorenia Slovenského opozičného bloku.
Slovenská národná strana pozvala na ústredie SNS za účelom spoločného rokovania pri postupe do najbližších parlamentných volieb europoslanca Miroslava Radačovského – štatutára strany Slovenský patriot, pána Rudolfa Huliaka – predsedu strany Národná koalícia, pána Jozefa Hrdličku – predsedu Komunistickej strany Slovenska, pána Artura Bekmatova – predsedu strany Socialisti.sk, Lenku Mayerovú, šéfredaktorku magazínu Extra plus, ktorá je iniciátorkou stretnutia,“ píše sa v spoločnom vyhlásení s tým, že
SNS odprezentovala víziu vytvorenia Slovenského opozičného bloku a súčasne požiadala predsedov strán o nasledovné.  „Aby v rámci svojich politických strán komunikovali o forme spolupráce s cieľom, aby ani jeden hlas predmetných politických strán neprepadol. Cieľom je vytvorenie ‚Moderného sociálneho Slovenska‘.
Slovenská národná strana je pripravená byť koordinátorom takýchto politických stretnutí,“ píše sa vo vyhlásení s tým, že ďalšie rokovanie sa má uslutočniť 28. februára. „Na tomto rokovaní by sa už malo postúpiť hľadaním prienikov programových zhôd ako aj spôsobu spoločného postupu pre parlamentné voľby,“ uzaviera sa v spoločnom vyhlásení. Michal Albert, foto SNS

Similar Posts