Herec Jaroslav Dušek sa vyjadril o vakcínach a odkázal farma-firmám tieto tvrdé slová. Ľuďom položil aj tieto závažné otázky

author
4 minutes, 11 seconds Read

Herec a spiritualitu propagujúci a lásku podnecujúci aktivista Jaroslav Dušek sa vyjadril o vakcínach. V relácii, ktorá je zatiaľ dostupná na youtube pod názvom Prostě Jaroslav Dušek, položil aj otázku, či by sa mal človek nechať vtiahnuť do jedinej alternatívy, ktorou je vakcinácia. Jaroslav Dušek, ktorý si uvedomuje a neraz prezentuje komplexnosť a zložitosť organizmu človeka, sa pýta: „Ja som nejaká zmes vakcín? Ja mám byť nejaká zmes lekárskych zákrokov?“

Ja som nejaká zmes vakcín? Ja mám byť nejaká zmes lekárskych zákrokov?

Podčiarkol, že človek je viac, ako to, čo spomenul v otázke. „A keď si položíte túto otázku a pekne si na ňu sama odpoviete, nie, že vám to povie niekto iný a budete opakovať nejakú odpoveď. Vy sama si poviete kto ste. A poviete si, kto chcete byť. A kým túžite byť,“ zdôraznil s tým, každý sa sám musí rozhodnúť, či chce pre seba a svoje rodiny priestor „strachu, hrôzy, ďalších a ďalších vĺn, vĺn, chorôb, sedemkrát do roka očkovanie, rýchle podľa nejakých mutácií vírov, či chcete pristúpiť na túto absurdnú hru, alebo sa postavíte vzpriamene ako bytosť, vznešená, priama, priezračná, integrovaná bytosť“.

Poukázal aj na zúfalú situáciu, keď si úžasná ľudská bytosť plná rôznych chemických procesov, ktoré neustále prebiehajú v človeku s imunitou a podobne, keď je táto bytosť dávaná do jedinej voľby. Očkovať alebo neočkovať. Zdôraznil, že je nevyhnutné podporovať imunitu. „Zase to môžem stiahnuť k dnešnej dobe, ktorá je zúfalá v tom, že namiesto toho, aby ľudia boli upozornení na možnosť kultivovať svoju energiu, svoje energetické pole, svoj imunitný systém tým pádom, tak namiesto toho sú vedení k nejakým akosi úplne prapodivným víziám, že im budú pomáhať nejaké technologické výdobytky v podobe nejakých liekov, vakcín, alebo ja neviem čoho,“ povedal s tým, že sa v mainstreamovom priestore tvrdí, že toto má zachraňovať tak zložitý organizmus, akým je ľudské telo, vrátane celej jeho bytosti.

Namiesto toho, aby ľudia boli upozornení na možnosť kultivovať svoju energiu, svoje energetické pole, svoj imunitný systém tým pádom, tak namiesto toho sú vedení k nejakým akosi úplne prapodivným víziám, že im budú pomáhať nejaké technologické výdobytky v podobe nejakých liekov, vakcín, alebo ja neviem čoho.

Podčiarkol, že je dôležité zobrať človeka ako široký celok. „Tú spirituálnu bytosť. Ale tým pádom je tu úplne rezignované na pôvovnú spiritualitu, na tú duchovnosť. A je tu bytosť vnímaná ako taký mechanický stroj Destartesov, ktorý do seba niečo pichne, ono sa to tam nejako urobí a teraz sa to ako zlepší a zas to pôjde ďalej,“ dodal s tým, že takto vnímaný život človeka je rezignáciou. Zdôraznil, že kým mnohé staré civilizácie museli používať rozvinutejšie vedomie ako my, dnes tu z nás chcú robiť bláznov. „A zdá sa, že teraz je tu nejaká snaha z nás urobiť už úplných bláznov,“ nedal si Dušek servítku pred ústa a dodal dôvetok, že jeho receptom je „návrat k tej pôvodnej spiritualite, k tej hĺbke“.

Český herec je presvedčený, že práve teraz prebieha dôležitý čas, keď sa určujú kontúry budúcnosti. A zdôraznil aj slová smerom k životnému prostrediu. „A my sa musíme rozhodnúť, či chceme byť bytosť zúfalá, závislá od nejakých farmaceutických firiem, budeme čakať či nám vyrobia nejakú ešte lepšiu vakcínu, alebo nejaký ešte lepší výživový doplnok, aby sme sa ako teraz mohli potácať ďalej v tom zničenom vzduchu, v tej znečistenej vode a na pôde plnej pesticídov a Randapov a nejakých nezmyslov,“ povedal s tým, že máme však aj inú možnosť.

A my sa musíme rozhodnúť, či chceme byť bytosť zúfalá, závislá od nejakých farmaceutických firiem.

Inou možnosťou je pozrieť sa na to všetko veľmi pokorne a prísne. „Pochopíme, že tadiaľto proste cesta nevedie, pretože to sme zistili práve už pred rokom zhruba, že pokračovať ďalej by sme takto nemali, ale potom ja teda navrhujem vrátiť sa k tej spirituálnej vznešenosti, k tej radosti a harmónii,“ doplnil Jaroslav Dušek. (alb), zdroj https://www.youtube.com/watch?v=LQJo_TG2coo, foto ilustračné unsplash.com

Prečítajte si aj čo vláde odkázal prof. Peter Staněk. 

Similar Posts