VLÁDNY POSLANEC LINHART: MALI BY SME ZVOLIŤ INÚ FORMU A DAŤ MOŽNOSŤ SA ĽUĎOM KONEČNE NADÝCHNUŤ

author
1 minute, 3 seconds Read

Patrick Linhart je jeden z vládnych poslancov, ktorí nebudú hlasovať za predĺženie núdzového stavu, čo v Národná rada Slovenskej republiky rieši na aktuálne prebiehajúcej schôdzi. „Ako už viete, ako prvý koaličný poslanec som sa postavil proti predlžovaniu núdzového stavu,“ prezradil pre KĽÚČ OD… poslanec vládnej strany SME RODINY Linhart. „Radšej by som uprednostnil akýsi núdzový stav iba na oblasť zdravotníctva a sociálnych služieb (keďže sú na pomoc v núdzovom stave napr. prepojené aj neštátne DSS-ky),“ povedal s dôvetkom, že takáto možnosť je nereálna.

Radšej by som uprednostnil akýsi núdzový stav iba na oblasť zdravotníctva a sociálnych služieb (keďže sú na pomoc v núdzovom stave napr. prepojené aj neštátne DSS-ky).

„To však z pohľadu legislatívy nie je v núdzovom stave možné (aby sa zameral samostatné iba na jednotlivé a konkrétne oblasti pomoci),“ upresnil s tým, že nebude hlasovať za predĺženie. „Mali by sme zvoliť inú formu a dať možnosť sa ľuďom konečne nadýchnuť,“ doplnil Patrick Linhart. (alb), foto patricklinhart.wordpress.com 

Similar Posts