MAZUREK DAL KRAJČÍMU A MATOVIČOVI NEKOMPROMISNÝ ODKAZ O TESTOVANÍ

author
1 minute, 24 seconds Read

Nezaradený poslanec Národnej rady SR je presvedčený, že zdravotné problémy sa majú riešiť v nemocniciach. „Zdravých ľudí treba nechať žiť normálny život a že chorých ľudí treba liečiť prostriedkami, ktoré na to máme,“ povedal Mazurek vo videu s tým, že je nevyhnutné podporovať imunitu ľudí. „Ľudia, ktorí sa ocitnú s ťažkými príznakmi, napríklad daného vírusu, v nemocnici, si zaslúžia plnú podporu celej spoločnosti, štátu a financií, ktoré sú na to potrebné,“ doplnil Mazurek.

Bývalý poslanec Kotlebovcov kritizuje, že namiesto logického prístupu sa v krajine medzi Tatrami a Dunajom vláda správa nelogicky. „Míňame peniaze namiesto liečby na testovanie, stovky miliónov eur, ktoré sme mohli použiť na to, aby sme zrekonštruovali nemocnice a pomohli zdravotníkom, prekonať túto ťažkú krízu, sme vyhodili za nezmyselné testovanie, o ktorom už aj pán minister zdravotníctva povedal, že teraz neprinieslo výsledky,“ zdôraznil Milan Mazurek.

Míňame peniaze namiesto liečby na testovanie, stovky miliónov eur, ktoré sme mohli použiť na to, aby sme zrekonštruovali nemocnice a pomohli zdravotníkom.

Je však presvedčený, že tie výsledky neprišli pre to, že je to nezmysel, hoci podľa Mareka Krajčího sa testovanie neosvedčilo pre prítomnosť britskej mutácie koronavírusu. „Výhovorku na to, prečo prešafárili ďalších 100 miliónov eur, si títo ľudia vedia nájsť vždy,“ doplnil Mazurek vo videu. (alb), zdroj a foto print screen: https://www.youtube.com/watch?v=y5pTk0-Yh2c

Similar Posts