CATERING PRE POSEDENIE BRATISLAVSKEJ MESTSKEJ RADY STÁL 5863,20 EUR

author
2 minutes, 48 seconds Read

Spoločnosť B&B Sharkam catering, ktorá zrealizovala množstvo zaujímavých cateringových podujatí, vyhrala aj súťaž na dodávku občerstvenia pre novoročné stretnutie mestskej rady.

Spoločnosť o sebe vo svojich referenciách píše: „Svet gastronómie nám nie je cudzí už viac ako 20 rokov. Začínali sme skromne avšak s veľkou víziou, že raz budeme poskytovať najlepšie cateringové služby na Slovensku. Každý deň žijeme svoj veľký sen aj vďaka profesionálnemu tímu odborníkov od kuchárov až po event manažérov.“ Spoločnosť medzi svoje hodnoty zaraďuje napríklad aj poctivosť. Za svoje výhody považujú napríklad garanciu kvality.
Na svojej stránke spoločnosť vysvetľuje, že „catering je služba, kde správne načasovanie, profesionalita ľudí, logistika a špičkové technické zázemie tvoria dôležitú súčasť cateringu na úrovni“. B&B Sharkam catering sa prezentuje ako „majstrovský catering s príbehom, ktorý tvoria výnimoční ľudia a neporovnateľný servis“. Nepochybne aj vďaka tomu spoločnosť získala množstvo zaujímavých klientov a caterovala niekoľko zaujímavých podujatí.
B&B Sharkam catering bola pozvaná organizovať množstvo lukratívnych zákaziek. Pripravovali napríklad takéto podujatia: ESET (VIP CLIENTS), HB REAVIS, HB REAVIS – STANICA NIVY PROJEKT, KANCELÁRIA PREZIDENTA SR – 25TE VÝROČIE SR, STRETNUTIE PRIMÁTORA BRATISLAVY S VEĽVYSLANCAMI, KANCELÁRIA PREZIDENTA, OBED PRI PRÍLEŽITOSTI MDŽ, CENA PRIMÁTORA, STRETNUTIE PRIMÁTORA SO ZÁSTUPCAMI CIRKVI, NEWS AND MEDIA HOLDING.

Podľa Alexandry Benkovskej sa firma pre svoje bohaté skúsenosti zúčastnila aj na výberovom konaní na zabezpečenie cateringu pre bratislavskú mestskú radu. O podujatí sme písali v predchádzajúcom príspevku. „Ako cateringová firma sme sa zúčastnili  výberového konania, ktoré bolo riadne vyhodnotené a predložili sme cenovo najvýhodnejšiu ponuku oproti ostatným uchádzačom,“ povedala s tým, že pripomenula opravu ceny, keďže sa nefaktúrovala vysúťažená, ale tá reálna, ktorá bola nižšia.

Ako cateringová firma sme sa zúčastnili  výberového konania, ktoré bolo riadne vyhodnotené a predložili sme cenovo najvýhodnejšiu ponuku oproti ostatným uchádzačom.

„Tiež by  som rada uviedla na správnu mieru cenu za poskytnutý catering, ktorá bola v reále  fakturovaná v sume 5863,20 eur podľa skutočnej účasti a konzumácie a nie ako bola predbežná suma objednávky.“ Benkovská pripomenula, že v sume za cateringové služby nie je len samotné jedlo. „Celková suma za poskytnutie cateringových služieb zahŕňala okrem podávaných jedál vo forme banketu (4chodové servírované menu ) a nápojov aj komplexné inventárne zabezpečenie, stoly, stoličky, obrusy, a kvetinovú dekoráciu,“ dodala s tým, že v cene je v neposlednom rade zahrnuté aj zabezpečenie personálu, teda čašníkov či kuchárov, ale aj dopravu mobiliáru, inventáru či jedál. (alb), ilustračná foto unsplash.com / Ferdinand Stohr

Zdroje:

http://www.sharkam.eu/sk/referencie/event-catering
http://www.sharkam.eu/sk/kto-sme
https://zverejnovanie.bratislava.sk/assets/File.ashx?id_org=700026&id_dokumenty=66698

POZRITE AJ:

PRIMÁTOR BRATISLAVY VALLO POHOSTIL STAROSTOV A POSLANCOV. NÁŠ ZDROJ SI MYSLÍ, ŽE DRAHO. PODĽA ODDELENIA KOMUNIKÁCIE VALLO ZNÍŽIL OBJEM FINANCIÍ NA REPREZENTÁCIU MESTA

Similar Posts