JÁGR O MANŽELKE A MILENKE: JE TO ALE DEBILNÝ PRÍKLAD. TO BOLO ZO SRANDY, POVEDAL V ROZHOVORE, V KTOROM PRIPOMENUL PRÍPADY, AKO SI ROBÍ SRANDU Z NOVINÁROV

author
2 minutes, 26 seconds Read

Budú nás presviedčať, že každá revolúcia je zlá? JAROMÍR JÁGR je tvárou revolúcie v Kladne. Jeho rodisko je aj vďaka nemu teraz opäť v extralige. A spolu s ním, ako aj so Slovákom Martinom Réwayom, žije svoj hokejový sen. Všetci na nás kydali hnoj – aj to povedal Jágr v rozhovore pre Sport magazín v súvislosti s prácou novinárov v New Yorku Rangers. Podobne to bude možno aj v českej extralige, kde budú možno v dolnej časti tabuľky. Ale… Jágr je legenda, akú hokejové hnutie jednoducho potrebuje. Je to idol, ktorý pritiahne mladých ku hre.

Kým portál sport.pravda.sk píše o tom, s kým si Jágr momentálne píše – údajne je to po rozchode s modelkou akási blondínka, my sa zameriame skôr na jeho hokejové umenie. No momentálne sa ho fanúšikovia ešte nedočkali. Je zranený. A jeho rytieri podľahli Hradcu Králové 2:5.
Takmer 48-ročná legenda si naposledy zahrala NHL za Calgary Flames. Už v NHL lámal vekové rekordy. Dnes hrá za Kladno, v ktorom je zároveň aj spolumajiteľ. A keďže dostáva otázky o tom, ako je ťažké skĺbiť tieto dve pozície, v akomsi rozhovore to prirovnal k situácii, keď má muž manželku aj milenku. Pre Sport magazín toto prirovnanie musel vysvetliť. „Dostávam často otázky, ako je ťažké skĺbiť hranie s manažérskou prácou. Pre ľudí, ktorí si to nedokážu predstaviť, som si vymyslel taký príklad o manželke s milenkou. Chlap sa snaží urobiť šťastnými obe. Je to ale debilný príklad. To bolo zo srandy,“ povedal Jaromír Jágr s tým, že debata na túto tému ešte s redaktorom pokračovala. Jágr sa ho opýtal: „Snáď to nikto nepozná na vlastnej koži s tými milenkami! Alebo snáď áno?“
Jágr v rozhovore prezradil, ako si robí srandu zo zástupcov médií. Nie je to len z youtube známa udalosť, keď paparazzimu, ktorý sliedil pred jeho domom, doniesol „svačinu“. V rozhovore hovorí o inom zaujímavom prípade. V New Yorku raz novinári tipovali, že Rangers, za ktorý hral vtedy Jágr, skončí na poslednom mieste v NHL: „Ja som si to pokojne vystrihol a keď sme boli vo februári najlepší v celej lige, len som sa smial. (…) Mali sme fakt veľmi dobrý mančaft, ale pretože sme mali veľmi veľa Európanov, všetci na nás kydali hnoj,“ povedal v rozhovore pre Sport magazín. (alb)

Zdroje:

https://hokej.pravda.sk/ostatne/clanok/525387-legenda-je-mimo-hry-reway-si-na-jagra-musi-pockat/

https://sport.pravda.sk/ofsajd/clanok/525870-novy-vztah-jagr-si-po-rozchode-s-modelkou-vypisuje-s-blondinou/
Sport magazín, č. 37. (13. 9. 2019), s. 8 – 13.

Foto: Zdroj

Similar Posts