SLOVENSKÉHO SNOWDENA ÚDAJNE ZATKLI: BAVOLÁRA SI MALI POČKAŤ PO RELÁCII KONŠPIRAČNÝ BYT, V KTOREJ HOVORIL O PREPOJENÍ ČAPUTOVEJ NA MAFIU

author
2
1 minute, 42 seconds Read

Martin Bavolár, moderátor rozhlasovej relácie Konšpiračný byt, v ktorom na Slobodnom vysielači hovorí aj o prepojeniach politiky na mafiu, bol dnes údajne zadržaný políciou. Stať sa tak malo hneď po skončení dnešnej (12. 9.) jubilejnej stej relácie Konšpiračný byt, ktorého téma boli Kočner a Čaputomafia.

Informovala o tom Miroslava Večerová prostredníctvom svojho konta na Facebooku. „Priatelia, Martin Bavolár bol dnes protiprávne zatknutý políciou po skončení vysielania políciou Bratislava 4,“ napísala s tým, že už kontaktovala príslušné orgány, aby bývalého agenta Slovenskej informačnej služby prepustili. „Písala som na prokuratúru a žiadam o jeho oslobodenie,“ napísala s tým, že aktuálne nemala informácie o jeho ďalšom pohybe a dianí na polícii. „Nedvíha telefón, obávam sa o neho, kto vie o dobrom právnikovi treba mu dať ho. Ďakujem. Je porušovaná Ústava SR na slobodu slova ľudské práva nielen Martinovi. Pomôžme mu priatelia. Ďakujem,“ uzavrela Večerová.

Martin Bavolár sa v minulosti preslávil tým, že má informácie o prieniku mafie do politiky. V prípade, že ho zbavia mlčanlivosti, voči ktorej je zaviazaný aj ako bývalý príslušník SIS. Informoval tiež o kšeftoch na ministerstve obrany. V Slobodnom vysielači moderuje reláciu Konšpiračný byt. Okrem iných hostí v nej privítal aj Mariana Kočnera, Vladimíra Mečiara či Miroslava Jureňu. Dôvod zadržania nie je známy, o stanovisko polície sme požiadali. Zatiaľ nám odpoveď neprišla.

 

zdroj: KONTO MIROSLAVY VEČEROVEJ NÁJDETE TU

Relácia, v ktorej Bavolár hovoril o prepojení prezidentky na mafiu TU 

Archív všetkých relácií Konšpiračný byt TU 

 

V minulosti sme s Bavolárom robili tento rozhovor:

BAVOLÁR TVRDÍ, ŽE MÁ ZOZNAM ÚDAJNÝCH NÁJOMNÝCH NOVINÁROV

Similar Posts

2 Comments

  1. avatar
    Pavol says:

    Tu už pomôže len krvavá revolúcia lebo je s nami koniec. Podľa mňa Fico len na oko je proti progresívcom lebo jeho bezpečnostné zložky chránia Sorosových ľudí a prenasleduje slušných a poctivých ľudí

Comments are closed.