BLAHA: VŠETCI SME NACIONALISTI A KOMUNISTI

author
1 minute, 48 seconds Read

Poslanec NR SR Ľuboš Blaha reaguje na aktuálne prekáranie medzi konzervatívnym a liberálnym pohľadom. Je presvedčený, že liberáli používajú v tomto boji starý ideologický trik. „Ak vyznávate akúkoľvek hodnotu okrem slobody a demokracie, tak ste vlastne extrémista. V praxi to vyzerá asi takto: VŠETCI SME NACIONALISTI A KOMUNISTI.

Podobne je to podľa tohto milovníka Che Guevaru aj s pohľadom na pomoc štátu ľuďom. „Ak chceš, aby štát pomáhal ľuďom a reguloval ekonomiku, pozor na to, si vlastne komunista. Začína to Zákonníkom práce a končí gulagmi. Každý, kto odmieta voľný trh, je vlastne potenciálny extrémista a chce hádzať do jám státisíce obetí ako Pol-Pot. Nesmieš pomáhať ľuďom. Pretože si extrém,“ napísal Vlaha v jednom z najnovších statusov s tým, že ak niekto chce napr. pomáhať robotníkom či bežným pracujúcim, tak ho liberáli označia za populistu. „Ty nesmieš chrániť väčšinový národ, to je predsa populistické. Ty nesmieš ľudí rešpektovať, ty ich musíš poučovať a presviedčať o tom, že nezáleží na nich, ale len na menšinách a na pracháčoch. Inak si populista a extrém,“ napísal poslanec NR SR za SMER-SD.

Ty ich musíš poučovať a presviedčať o tom, že nezáleží na nich, ale len na menšinách a na pracháčoch. Inak si populista a extrém.

Podobne je to aj s pohľadom na miešanie kultúr. „Ak máš obavy z multikulturalizmu, pozor na to, si vlastne fašista. Ty nesmieš chrániť vlastnú kultúru, lebo ak to doženieš do extrému, tak budeš chcieť vlastne zlikvidovať iné kultúry, zavrieš ich do koncentrákov a pošleš do plynových komôr. Kašli na akýkoľvek kolektívny záujem – len jednotlivec, len trh, len biznis. Inak si extrém,“ dodal Blaha.
(alb), zdroj https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2392630727642159?__tn__=K-R

Similar Posts