AMERICKÝ DEŇ NEZÁVISLOSTI: GRATULUJEME A ĎAKUJEME TI, OTČE A BRAT Z USA

author
4 minutes, 28 seconds Read

KOMENTÁR – Americká krajina oslavuje. Naša bratská, lepšie povedané otcovská krajina, si dnes pripomína Deň nezávislosti. Áno, 4. júl je pripomenutím si slávneho skoncovania s imperiálnymi Britmi, ktorí chceli mať USA podľa svojej mienky. Keby bolo nutné urobiť tento Deň nezávislosti dnes, mali by to americký priatelia oveľa ťažšie. Pretože dnes je doba mediálna a práve najsilnejšou zbraňou sú všadeprítomné a všetkoovládajúce médiá. Do hláv Američanom by implementovali, že práve britská prítomnosť je zárukou proti rôznym zlám. Briti Amerike pomôžu v boji proti dobyvateľom z Kuby, proti zlým Rusom, ktorí sú geograficky k Amerike bližší (vďaka Aljaške), než by si ktokoľvek myslel.

Vďaka Američania, že ste nedovolili, aby ste naďalej boli ovládaným britským impériom. A gratulujeme, že ste sa vymanili z náručia imperiátorov. Vďaka, že ste príkladom blahobytu, lásky, slobody, tolerancie. Ďakujeme, že ste strážcom svetového poriadku. Ste policajti, ktorých však milujeme. A ďakujeme, že nám pomáhate aj mediálne. Sme v područí nielen mafie, ako hovorí niekdajší zamestnanec jednej z vašich púmp, sme dokonca mafiánsky štát, v ktorom sa zlí zubári neoprávnene domáhajú svojich pozemkov, sme mafiánsky štát, ktorý vytvára konšpirácie na pracovníka pumpy, ževraj neplatí dane, alebo, že požičiava na nekresťanský úrok. Veď on si to oddrel na pumpe. Je to dobrý človek a všetci ho chceme naveky za premiéra. A najlepšie bude, ak u nás budete aj vojensky prítomní. Veď aj policajtov máme v každom meste. Bolo by najlepšie, keby ste aj vy, ako „policajti dobra, demokracie a lásky“, boli prítomní v každom našom meste. Veď prax ukazuje, že naša polícia nie je dobrá. Je predsa v područí zlého Kaliňáka. A Kaliňák spolu s Ficom zabili Kuciaka. A keďže sme takto nerozvinutá demokracia, tak je pre túto krajinu správne a výhodné, aby ste tu boli. Rozumieme, že vás to stojí veľa úsilia, obety, prostriedkov, preto sa pokúsime čo najskôr dostať na úroveň 2 % HDP na obranné výdavky. A stíhačky, tie, samozrejme, kúpime.

A keďže sme takto nerozvinutá demokracia, tak je pre túto krajinu správne a výhodné, aby ste tu boli. Rozumieme, že vás to stojí veľa úsilia, obety, prostriedkov, preto sa pokúsime čo najskôr dostať na úroveň 2 % HDP na obranné výdavky. A stíhačky, tie, samozrejme, kúpime.

Čím viac, tým lepšie. My tie peniaze nájdeme, aj keby neviem čo. Aj keby sme mali sprivatizovať nejaký strategický podnik. Ďakujeme, že ste. Ďakujeme, že nám pomôžete pretvoriť nás mafiánsky štát na úroveň dobrého Polis. Prepáčte nám, že ešte stále medzi sebou máme konšpirátorov, ale na ich odstránení intenzívne pracujeme tvrdou mediálnou kampaňou. Títo konšpirátori, za čo sa ospravedlňujeme, veria, že USA zasahuje do iných štátnych záujmov, rozdúchava revolúcie, ako Majdan na Ukrajine, konšpiračne veria v to, že Soros financuje médiá, že médiá útočia proti vláde a chcú ju zvrhnúť, konšpiračne veria, že zbrane hromadného ničenia v Iraku nikdy neboli nájdené. Dokonca veria tomu, že Američania zlikvidovali pôvodných amerických Indiánov.

Títo konšpirátori, za čo sa ospravedlňujeme, veria, že USA zasahuje do iných štátnych záujmov, rozdúchava revolúcie, ako Majdan na Ukrajine, konšpiračne veria v to, že Soros financuje médiá, že médiá útočia proti vláde a chcú ju zvrhnúť, konšpiračne veria, že zbrane hromadného ničenia v Iraku nikdy neboli nájdené. Dokonca veria tomu, že Američania zlikvidovali pôvodných amerických Indiánov.

Alebo konšpiračne veria tomu, ževraj Američania počas 2. svetovej vojny vytvorili na základe kolektívnej vini segregačné pracovné tábory pre Japoncov, z ktorých mnohí boli občanmi USA… A čo je už vrchol drzosti konšpirátorov, tak títo, čo veria, že SAVO lieči, šíria, ževraj chcete zatvoriť či dokonca popraviť Assangea… Tieto konšpirácie až oblaky brzdia. Prepáčte nám, milí Američania.
Ako môžu byť tie konšpiračné médiá také zlé? Prosím, pomôžte nám v boji proti nim. Ste vrchol demokracie a Deň nezávislosti je aj výzva pre vás. Aby sme boli ako vy. Dobrotiví, láskaví, bojujúci za demokraciu, za práva ľudí. Pomôžte nám. Veríme, že v čele s našou pani prezidentkou a s Vašou láskavou drahou pomocou, sa už čoskoro zmeníme na dobrú, nemafiánsku, nekonšpiračnú túto krajinu. Túto krajinu chceme, musíme a budeme mať americkú. Ste naším vzorom, ste ukážkou dobra. Boh ochraňuj Ameriku!

(alb)

Similar Posts