VASKÉHO ODSÚDILI ZA ROZHLASOVÚ REČ O UBITÍ POLITIKOV ROXOROVÝMI TYČAMI. „VASKY“ SA BRÁNIL: JASNÁ VYHRÁŽKA BOLA SMEROVANÁ HAJZ*OM

author
3 minutes, 0 seconds Read

Aktivista Rudolf Vaský bojuje proti systému aj svojskými videami, hovorí o roxorovej revolúcii a v relácii Regióny opisoval, ako bude mozog politikov tiecť po stene. Za tieto slová v tejto relácii ho odsúdil Okresný súd v Banskej Bystrici. Rozsudok určuje výšku nepodmienečného odsúdenia na polročný trest odňatia slobody. Vaský sa odvolal.

Po odročení dnes (13. 6.) okresný súd v Banskej Bystrici rozhodol o podmienečnom potrestaní aktivistu proti genocíde páchanej na národe, bloggera a novodobého revolucionára, za ktoré sa sám považuje, Rudolfa Vaského. Ten sa na súde v záverečnej reči bránil, že v inkriminovanej relácii Regióny na vlnách Slobodného vysielača, kde opisoval aktivitu predaja roxorových tyčí za cieľom usmrtenia politikov, konkretizoval, že išlo o vyhrážku adresovanú „hajz*om“, ktorí dopustili genocídu. Tá sa podľa článku 2, písmeno C, ktoré definuje genocídu aj ako uvedenie národa do nezvládnuteľných podmienok, ktorý vedie k jeho postupnému umieraniu. Vaský, ktorý mal istého času vlastnú politickú stranu Hnutie tretej cesty v záverečnej reči povedal: „Tam jasná vyhrážka bola smerovaná hajz*om. Títo idioti vôbec nechápu, že práve tým, že jasne, zreteľne a nekompromisne deklarujeme ako prvý cieľ našej revolúcie zabitie, teda usmrtenie všetkých zločincov a hajz*ov, ktorí participovali na režime od roku 1989, dosiahneme pravý opak: zabránime hroznému, krvavému a beštiálne brutálnemu vyúčtovaniu a nikomu sa neskriví ani vlas na hlave,“ povedal s tým, že takto sa totiž pre týchto zločincov vytvoria podmienky pre získanie politického azylu v Spojených štátoch Amerických.

Títo idioti vôbec nechápu, že práve tým, že jasne, zreteľne a nekompromisne deklarujeme ako prvý cieľ našej revolúcie zabitie, teda usmrtenie všetkých zločincov a hajz*ov, ktorí participovali na režime od roku 1989, dosiahneme pravý opak.

Vaský, ktorý v USA určité obdobie žil, je autorom viacerých videí, kde permanentne vysvetľuje problematiku genocídy národa, občas aj snahu o vytvorenie opodstatneného strachu. Vaského mainstreamové médiá vykresľujú ako šaša, extrémistu, nebezpečného psychopata. Nezabudnuteľné je jeho video, kde navštívil redakciu denníka N s cieľom urobiť rozhovor s redaktorom Vladimírom Šnídlom, a to preto, že sa v jednom z článkov vyjadril proti socialistickému režimu. Vaský je aj hlásateľom obnovy Československej socialistickej republiky, ale nie za účelom návratu komunizmu, ale nazdáva sa, že keďže ČSSR si žiadne pôžičky nevzala, tak slovenské i české dlhy získané za éry samostatnosti, budú takto nevymáhateľné. Vaský v záverečnej reči pokračoval: „Politický azyl v USA je udeľovaný iba ľuďom, ktorí preukážu opodstatnený strach z perzekúcie. Práve najmä na tomto postavil svoju reč. Vaského na súde sprevádzal aj Martin Daňo, známy youtuber, novinár a kandidát na prezidenta, ktorý dlhodobo s Vaským spolupracuje, viedli spolu aj humoristicko-satirickú reláciu Takže tak! Voči rozsudku Okresného súdu v Banskej Bystrici sa Rudolf Vaský odvolal, takže rozsudok nie je právoplatný. (alb), zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=15h_LAsTiFI , foto archív KĽÚČ OD…

Similar Posts