VEĽKÉ VZKRIESENIE BIG BROTHERA – POZRITE SI, AKO NÁS UŽ O PÁR ROKOV MÁ SYSTÉM KONTROLOVAŤ

author
1
3 minutes, 55 seconds Read

AK MÁTE NÍZKE ČÍSLO, MÁTE SMOLU – NEKÚPITE SI ANI LÍSTOK NA ELEKTRIČKU, HOVORÍ PROGNOSTIK STANĚK O NOVOM MODELE KONTROLOVANEJ SPOLOČNOSTI V KTOREJ BUDÚ ĽUDIA ODMEŇOVANÍ A TRESTANÍ
Peter Staněk na prednáške Priemysel 4.0 a tušenie súvislostí na 6. ročníku konferencie SMART CITY PLZEŇ informoval aj o tom, že od 1. 1. 2019 v Číne platí sociálny bonus. „Sociálny bonus znamená, že každý občan musí vyplniť 27 otázok, na ktoré odpovie a zároveň sa k tomu sústredia všetky informácie, ktoré majú štátne a verejné orgány o jeho osobe,“ povedal prognostik Slovenskej akadémie vied (SAV) s tým, že na základe týchto informácií systém získa číslo. Nebude to však obyčajná cifra – na základe toho totiž bude vytvorený váš sociálny status. Systém si vás zakategorizuje do určitej kasty – takže starý indický model, ktorý už oficiálne neexistuje, ale neoficiálne áno, sa vracia v novej modernej podobe.

„Ak máte vysoké číslo, môžete si objednať letenku, lístok na vlak, vaša manželka dostane lepšie miesto, máte byt v lepšej oblasti, vaše deti študujú na elitnej škole. Ak však máte nízke číslo, tak máte smolu. Nekúpite si ani lístok na električku,“ povedal Staňek v prednáške, ktorá je dostupná na aj na youtube a dodal, že tento kastovnícky systém je už zapracovaný aj do zoznamovacích služieb. „Dokonca už sú tam zoznamky, ktoré zoznamujú ľudí rovnakým spoločenským bonusom, aby nemali problémy,“ prezradil bývalý štátny tajomník ministerstva financií SR a bývalý poradca expremiéra Fica. Staněk pripomína, že toto sa týka nielen 1,4 miliardy Číňanov. Môže to prísť už ku nám. „Európska únia uvažuje o tom, že by nebolo zlé zaviesť tento systém po roku 2025. Čakajú len na to, než prebehnú voľby v máji. Tento systém chce spustiť India od roku 2020,“ pripomína známy prognostik, ktorého mnohí považujú za konšpirátora, alebo katastrofika a tvrdia, že to, čo Staněk predpovedá, sa nerealizuje.

Európska únia uvažuje o tom, že by nebolo zlé zaviesť tento systém po roku 2025. Čakajú len na to, než prebehnú voľby v máji.

Staněk tu však opisuje systém motivácie a trestania, ktorý už reálne funguje v Číne. A sú vytvorené všetky predpoklady, aby bol realizovaný aj v našom civilizačnom okruhu. „A ak sa to niekomu zdá katastrofické, prosím, uvedomte si – už teraz ste v informačnej spoločnosti, ktorá má 3 roviny: 1. Big data. Každý z vás odovzdáva obrovské terabajty informácií o sebe samom. O všetkých činoch, o všetkých nákupoch, o všetkom jednaní, o všetkom ostatnom. 2. Big analytika. Banky už dávno majú softvér a analytické útvary, ktoré dokážu na základe informácií z vašich kariet identifikovať presne váš profil – psychologický profil. 3. Big model. To, čo dnes použila Big Cambridge, keď analyzovala voľby a použila ich na ovplyvňovanie verejnej mienky. A práve tento Big model dovoľuje urobiť jednu zvláštnosť. Vďaka informačným technológiám plnej kontroly spoločnosti dokážeme modelovať jednanie ľudí v krízových situáciách,“ pokračoval prognostik SAV s tým, že je to už vlastne reálny systém na predvídanie budúcnosti. „Môžem odhadnúť, v akej situácii a v akej kríze budú ľudia konať určitým spôsobom,“ doplnil s tým, že informácie, ktoré hovorí, nie sú sci-fi, pretože sa už dejú, len si to spoločnosť dostatočne neuvedomuje.

„Prosím vás, to nie je rok 1984, ani známa knižka. Všetky systémy sú už funkčné – používajú sa. Vrátane identifikácie vašej tváre, vašich biometrických znakov a isto viete, že už v tomto roku platí zákon, podľa ktorého sú prepojované všetky informácie sociálnych poisťovní, colných a daňových orgánov, zdravotných poisťovní a všetkého ostatného. Teda všetkých informačných zdrojov, ktoré existujú,“ uzavrel prof. Peter Staněk na konferencii SMART CITY PLZEŇ.

 

(alb), zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=-ltYAhMVmmo&t=1356s, foto: https://www.maldon.es/blog/diseno-portadas-libros/book-cover-1984-copy/

Similar Posts

Comments

  1. avatar
    MiroslavJán says:

    Kastovníctvo je prirodzený ľudský fenomén. V Číne, ako sa zdá mu dávajú len zákonnú podobu a štruktúru. Nemusí sa nám to páčiť, ale páči sa niekomu, keď v MHD cestuje špinavý a smradľavý cestujúci? Prirodzene niečo iné je ale kastovníctvo „duší“. Máš iný názor tak si fašista. Možno sa chcú v Číne vyhnúť tomuto nášmu liberálnemu kastovníctvu.

Comments are closed.