ŠTEFAN HARABIN: VERÍM, ŽE BUDEM DOBRÝM A SPRAVODLIVÝM PREZIDENTOM. SOM PRESVEDČENÝ, ŽE MÔŽEM ZMENIŤ NÁŠ ŠTÁT BEZPRÁVIA NA ŠTÁT PRÁVA

author
1 minute, 45 seconds Read

SLOVENSKO USTRÁCHANE PREŠĽAPUJE V KÚTE, KTORÉ SI SAMO ZVOLILO, MYSLÍ SI ŠTEFAN HARABIN

Podľa kandidáta na prezidenta Štefana Harabina vstupujeme do roku 2019 s obavami, čo prinesie. Podľa bývalého vicepremiéra a ministra spravodlivosti bude bezpochyby ťažší ako predošlý. „To môžeme ale spoločne zmeniť,“ povedal v príhovore tesne po polnoci.

Predošlý rok hodnotí negatívne. „Rok, keď sa Slovensko nepohlo zo svojho miesta. Ustráchane prešľapajúc v kúte, ktoré si samo zvolilo,“ povedal sudca Najvyššieho súdu s tým, že „tento rok bude rokom pravdy pre Slovensko“. Podľa bývalého predsedu Súdnej rady to bude „rok skúšok a nových zmien, na ktoré si budeme musieť zvykať“.
Harabin verí, že môže pozitívne zmeniť charakter Slovenska. „Som presvedčený, že môžem zmeniť náš štát bezprávia na štát práva.“

Som presvedčený, že môžem zmeniť náš štát bezprávia na štát práva.


Prezident podľa neho nemá čarovný prútik na mnoho vecí, s ktorými sme nespokojní, „ale keď má podporu a zároveň vôlu, tak dokáže veľmi veľa“.
Harabin vo svojom videu, ktoré len na sociálnej sieti Facebook k dnešnému večeru videlo takmer 60-tisíc ľudí, vyzval k optimizmu. „Buďme sebavedomí. Na zmenu však potrebujem vás, milí priatelia. Potrebujem každý jeden hlas. Váš hlas, hlas vášho rodinného príslušníka. Hlas priateľov. Potrebujeme sa spojiť pre dobro tejto krajiny. Pretože ja verím, že budem dobrým a spravodlivým prezidentom Slovenskej republiky,“ povedal Harabin.

Potrebujem každý jeden hlas. Váš hlas, hlas vášho rodinného príslušníka. Hlas priateľov. Potrebujeme sa spojiť pre dobro tejto krajiny. Pretože ja verím, že budem dobrým a spravodlivým prezidentom Slovenskej republiky.

Pozrite si celý príhovor Š. Harabina:

https://www.facebook.com/stefan.harabin.sudca/videos/2149835405326601/

(alb), foto repro video, zdroj FB Štefana Harabina  (stefan.harabin.sudca)

 

Similar Posts