Stromček držia v tajnosti, aby mali deti prekvapenie od Mikuláša, opísal ružomberský futbalista

author
1 minute, 20 seconds Read

V rodine futbalistu Jána Masla majú Vianoce už od 6. decembra. Teda tým dňom začínajú všetky potrebné prípravy.

„Príprava na Vianoce sa u nás začína s predstihom, keď stromček ozdobíme už na Mikuláša,“ napísal futbalista MFK Ružomberok s tým, že nechýba ani ďalšia dôležitá súčasť detského sveta počas vianočného obdobia. „Naše dve deti napíšu list Ježiškovi s prianím, aké darčeky by chceli a postupne začíname kupovať darčeky,“ vysvetlil rodák z Dolného Kubína.

V rodine Maslovcov to majú aj s výzdobou stromčeka jasné. „Stromček máme umelý, vyzdobený ozdobami z minulého roka doplnené o pár nových ozdôb. Zdobíme ho spoločne s manželkou a držíme to v tajnosti, aby mali deti prekvapenie od Mikuláša,“ vysvetlil Ján Maslo, ktorý si počas futbalovej kariéry zahral aj za kluby Volyň Luck a Šachter Karagandy.

A samotné obdobie Štedrého dňa a dvoch vianočných sviatkov je v rodine obrancu klubu spod Čebraťa plná klasiky a výborných vôní. „Máme radi klasické Vianoce s tradičným jedlom a zvykmi, ako šalát, ryba, oblátky, kapustnica s rybou. Po večeri rozbaľovanie darčekov. Od rána máme pustené rozprávky, popri varení a upratovaní a príprave na štedrú večeru,“ uzavrel 37-ročný futbalista hrajúci na chrbte s číslom 3. (alb), foto ilustr. Unsplash.com

Similar Posts