Matovič si myslí, že OĽaNO bude vládnuť večne. Šípoš: Určite robíme aj chyby

author
1 minute, 4 seconds Read

V relácii O 5 minút 12 sa Matúš Šutaj-Eštok vyjadril aj k tomu, či Hlas zahlasuje za rozpočet. „Ani nikto len telefón nezdvihol a nespýtal sa, aký majú problém,“ hovoril Šutaj-Eštok na margo toho, ako vláda firma nepomáha. „Vy ste tie voľby vyhrali podvodom, lebo ste ich oklamali.“ Poslanec Hlasu hovorí, že Hlas-SD podporí rozpočet len vtedy, ak sa zahlasuje za predčasné voľby.

Michal Šípoš hovorí, že Hlas sa krásne vyzlieka pred celým národom. Doplnil, že keď sa teda zahlasuje za predčasné voľby, zrazu Hlasu rozpočet bude dobrý.

„Jedna vec sú voľby, iná vec sú prieskumy,“ reagoval Šípoš na prieskum verejnej mienky, kde si väčšina opýtaných ľudí želá pád vlády a predčasné voľby. „Určite robíme aj chyby, určite sme niektoré veci mohli robiť lepšie,“ dodal Šípoš z OĽaNO. Šutaj-Eštok dodal, že Matovič sa nedávno vyjadril, že OĽaNO tu bude vládnuť večne. Podľa Šípoša sú to vtipy Šutaja-Eštoka. Šípoš si myslí, že vláda má vládnuť 4 roky a potom sa majú ľudia rozhodnúť čo chcú ďalej. (alb), zdroj O 5 minút 12, RTVS, foto ilustr. Michal Albert

 

Similar Posts