AJ TÁTO KRÁSNA SRBKA SI ZAHRÁ FINÁLE EURÓPSKEHO VOLEJBALOVÉHO ŠAMPIONÁTU. TAKTO SA PREZENTUJE NA INSTAGRAME

author
1 minute, 2 seconds Read

Srbské volejbalistky postúpili do finále európskeho volejbalového šampionátu, ktorý sa hrá aj na ich pôde. Reprezentantky Turecka porazili 3:1 a táto volejbalová veľmoc ostatnej dekády môže opäť dominovať. Finále si zajrajú proti Taliankam, ktoré v druhom semifinálovom zápolení porazili Holanďanky.

Silvia Popović pre b2.net povedala, že ak Srbky zahrajú vo finále s Taliankami tak, ako zahrali semifinále proti tureckým volejbalistkám, získajú na domácich majstrovstvách Európy zlato.

Duel semifinále, ktorý sa hral v metropole Srbska, hrala aj krásna volejbalistka Bianka Buša. Po zápase s reprezentantkami Turecka táto 27-ročná Srbka pre b2.net povedala: „Vedeli sme, že to bude ťažký zápas. Som rada, že sa nám ich podarilo uprostred Belehradu poraziť a nedovoliť im, aby sa nám pomstili. Čaká nás ťažké finále, ale sme pripravené a veríme, že môžeme získať zlatú medailu a prepísať históriu,“ prezradila srbská smečiarka Bianka Buša. Pozrite si fotografie, ako táto mlaď Srbka vyzerá. Takto sa prezentuje na svojom instagrame. (alb), zdroj b2.net, foto ilustračné instagram Bianka Buša

 

 

Similar Posts