PETER STANĚK SA VYJADRIL, ČI SA NECHÁ ZAOČKOVAŤ. SPOMENUL AJ VÝZNAMNÉ ZISTENIE PRE BOJ S KORONAVÍRUSOM

author
2 minutes, 2 seconds Read

Prognostik a ekonóm Peter Staněk sa vyjadril k otázke, ktorá dnes zamestnáva množstvo ľudí. Dať, alebo nedať sa očkovať proti ochoreniu COVID-19?

Bývalý poradca premiérov Fica i Mečiara odpovedal na priamo položenú poslucháčsku otázku, či on bude patriť tiež k tým, ktorí budú zaočkovaní. „Nebláznite,“ odpovedal Staněk rázne. „Myslíte si, že chcem skončiť za tri roky pod zemou?“ položil prognostik Slovenskej akadémie vied rečnícku otázku. „Uvedomte si, prosím vás, po prvé, tá normálna výroba vakcíny trvá štyri roky. Nie preto, že sú leniví. Ale preto, že musíte poznať všetky dlhodobé dôsledky, týchto vakcinácií,“ povedal s tým, že je nevyhnutné poznať aj vedľajšie účinky.

Uvedomte si, prosím vás, po prvé, tá normálna výroba vakcíny trvá štyri roky.

„Ak to vyvíjate rýchlym tempom, tak sa zásadne mýlite v dlhodobých dôsledkoch,“ povedal s tým, že podľa niektorých štúdií sa aj „po uzdravení z COVIDU u 30 percent uzdravených sa prejavujú závažné dlhodobé klinické dôsledky, ako strata energie, ako problémy s nadobličkami, obličkami a podobne.“ Prof. Staněk sa takto vyjadril v relácii s názvom Rozhovory s: Prof. Peter Staněk, CSc. Prognostik, ktorého mnohí zavrhujú a považujú za konšpirátora či katastrofistu, dodal, že k vakcínam nemá dôveru.

Českí vedci vyvinuli látku, ktorá zásadným spôsobom nakopáva váš imunitný systém a ochraňuje vás proti koronavírusu.

Nazdáva sa, že najdôležitejšia je prevencia. „Zlepšenie vášho imunitného systému a koniec koncov dnes som videl správu, v ktorej českí vedci vyvinuli látku, ktorá zásadným spôsobom nakopáva váš imunitný systém a ochraňuje vás proti koronavírusu,“ doplnil s dôvetkom, že by sme sa mali venovať aj tomuto. „Ale všetci budú ako mantru opakovať vakcinácia, vakcinácia, aby ten Pfizer naozaj zarobil tých 64 miliárd,“ uzavrel Staněk. Politici tvrdia, že vakcíny sú neškodné, pretože ich schválila náležité orgány liekového dozoru. (alb), foto ilustračná unsplash.com, zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=hzn60PdagTA

Similar Posts