CHCELI SI VYSKÚŠAŤ, AKO CHUTÍ VRAŽDIŤ. JEDEN ZATÚŽIL AJ PO TEČENÍ MOZGU. TOTO SA NAOZAJ UDIALO V MARTINE. POZRITE SI VIAC

author
2 minutes, 38 seconds Read

Dá sa povedať, že aj z celej situácie, ktorú prežívame, to už niektorým ľuďom začína až príliš veľmi liezť na nervy. Všeobecné zlo, ktoré sa ku nám valí aj z televíznych obrazoviek, frustrácia zo systému, beznádej a zúfalstvo, aj to vedie k podobným udalostiam, aké sa stali v Martine a polícia ich prezentovala  16. februára.

V metropole Turca došlo k brutálnej vražde. A dá sa povedať, k vražde z nudy, z túžby po nasýtení všetkým možným vyskúšať si ešte aj to, čo dovtedy mohli vidieť len vo filmoch. Ale vďaka filmom, krvavým a často príliš brutálnym, je veľmi silná reklama pre takéto činnosti. NAKA na facebooku informovala, že v Martine došlo k vražde, ktorú vykonali dvaja muži. NAKA ich už obvinila a sú vo väzobnom stíhaní. „K vražde došlo v Martine v blízkosti čerpacej stanice, kde mal obvinený s motívom získania pocitu ´aké to je zabiť človeka´, spolu s ďalším obvineným nadviazať náhodný kontakt s poškodeným,“ informovala polícia na sociálnej sieti s tým, že najprv sa na obeť pokúšali pod milou zámienkou. Lákali ho vypiť si. Presunuli sa k opustenému krytu CO.

…obvinený s motívom získania pocitu ´aké to je zabiť človeka´, spolu s ďalším obvineným nadviazať náhodný kontakt s poškodeným.

„Po krátkych rozhovoroch bol vyzvaný, aby sa premiestnil do vedľajšej miestnosti kde mu mal obvinený oznámiť, že je to jeho posledný deň a v noci zomrie,“ vysvetlili strážcovia zákona s tým, že nasledoval útok ako z krvavého akčného filmu. „Padali kopance a údery do tela a hlavy a tiež údery dreveným hranolom. K útoku sa mal pridať aj druhý obvinený, uzrozumený s pohnútkou usmrtenia poškodeného. Následne mal zobrať sklenenú črepinu s tým, že si chce byť na sto percent istý, že je poškodený mŕtvy.“

Po krátkych rozhovoroch bol vyzvaný, aby sa premiestnil do vedľajšej miestnosti kde mu mal obvinený oznámiť, že je to jeho posledný deň a v noci zomrie.

Nasledovali ďalšie udalosti, ktoré nie je vhodné radšej si ani predstavovať. Jeden z obvinených rezal do krku, neskôr si črepinu vymenili. Jeden z obvinených zatúžil vidieť mozog a „poškodenému mal zarezať do viacerých častí hlavy“.

Po zraneniach tváre, hlavy, po zraneniach z úderov a podliateninách „skončil s roztriešteným tvárovým skeletom“. Zraneného muža sa už nepodarilo zachrániť. Vyšetrovateľ „vo veci obvinil dve osoby a po spracovaní návrhu na väzbu spisový materiál prostredníctvom prokurátora úradu špeciálnej prokuratúry predložil špecializovanému trestnému súdu“. Obvinení sú už vo väzbe, kde budú trestne stíhaní. (alb), foto ilustračná unsplash.com, zdroj Facebook Polícia Slovenskej republiky. 

Similar Posts