TRÉNER NORBERT JAVORČÍK O VEREJNO-PROSPEŠNÝCH AKTIVITÁCH HOKEJISTOV

author
1 minute, 19 seconds Read

Športové kolektívy si občas zvyknú niekam zájsť na tzv. tímbildingy. Vzájomné spoznávanie sa a utužovanie kolektívu sa niekedy môže hodiť ešte viac, než inokedy. A výhodou je, že spoznávaním a uvoľnením sa dá aj pomáhať.

Tréner hokejistov Banskej Bystrice Norbert Javorčík sa od nás dozvedel o aktivite hokejistov Detvy, ktorou utužili kolektív, ale aj pomohli svojmu okoliu, keďže opravili chodník v blízkosti zimného štadióna. Hokejisti pod vedením zručného Jána Sýkoru, niekdajšieho útočníka Baranov, opravili dieru v zámkovej dlažbe. Lodivodovi Banskobystričanov sa takáto aktivita páči a nebráni sa, aby jeho zverenci absolvovali aj podobne zamerané aktivity. „Mali sme už tímbilding na Lešti, ale nebránime sa ani takýmto verejno-prospešným akciám, takže ak príde takáto myšlienka, nejaká iniciatíva, tak si myslím, že sa určite radi zapojíme,“ povedal Norbert Javorčík.

Nebránime sa ani takýmto verejno-prospešným akciám.

Hokejistom Banskej Bystrice úvod sezóny príliš nevyšiel. Preto práve aj tímové stretnutie, kde by sa hráči mohli odreagovať a prísť na iné myšlienky, by sa teraz určite veľmi hodilo. Po zápase Tipos Extraligy s Miškovcom získali prvé body, keď porazili maďarského účastníka najvyššej hokejovej súťaže po samostatných nájazdoch. (alb), foto bk

Similar Posts