NEROZLIŠUJEME SÚPEROV PODĽA SILY, POVEDAL TRÉNER ŽILINY ŠKORVÁNEK

author
1 minute, 32 seconds Read

Stanislav Škorvánek vedie tím Slovenskej hokejovej ligy (SHL) MsHK DOXXbett Žilina v ťažkej sezóne, hneď po vypadnutí z Tipsport ligy, kde pôsobili dlho a získali v sezóne 2005/2006 aj majstrovský titul. Dnes sa v druhej najvyššej súťaži skôr trápia. V piatok (15. 11.) síce zdolali húževnatého súpera zo Spišskej Novej Vsi, ale stále im patrí siedma priečka.

Po zápase tomuto bývalému obrancovi Banskej Bystrice či Žiliny a v súčasnosti kormidelníkovi Vlkov položila Nicole Blankenship otázku na silu súperov, s ktorými si jeho zverenci v najbližšej dobe zmerajú sily. „My nerozlišujeme súperov podľa sily. My sa v podstate pozeráme na seba a pozeráme sa na to, aby naši hráči dosahovali progres,“ povedal Stanislav Škorvánek s tým, že na mene súpera, ktorý proti MsHK DOXXbet Žilina nastúpi, sa nepozerajú a do každého duelu idú so snahou o maximálne herné a taktické nasadenie.

My sa v podstate pozeráme na seba a pozeráme sa na to, aby naši hráči dosahovali progres.

Stanislav Škorvánek je rodák z Topoľčian a počas svojej kariéry pôsobil okrem miest pod Urpínom a pod Dubňom aj v maďarskom Ujpesti TE, Považskej Bystrici a aj v Slovane Bratislava. Práve zo Slovana sa v sezóne 2006/2007 presunul naspäť do Banskej Bystrice, ktorá vtedy pôsobila rovnako ako dnes Žilina, v druhej najvyššej slovenskej súťaži. Škorvánek je majstrom Slovenska so Žilinou v sezóne 2005/2006. S kariérou sa rozlúčil v sezóne 2008/2009 jedným zápasom v drese Cracovie Krakov.

(roz, alb), foto alb

Zdroj: https://www.eliteprospects.com/player/31256/stanislav-skorvanek

Similar Posts