KEĎ SI UŽ NÁVŠTEVNÍK POMYSLÍ, ŽE ČASOPIS SMERUJE DO STEREOTYPU, ODRAZU SA OBJAVIA INÉ ZAUJÍMAVÉ TÉMY, CHVÁLI SPISOVATEĽ A DIVADELNÝ SCENÁRISTA NAŠU KREATIVITU

author
2 minutes, 53 seconds Read

AKO VZNIK NÁŠHO MAGAZÍNU VIDEL AKTÍVNY SPISOVATEĽ A DIVADELNÝ SCENÁRISTA TOMÁŠ BENÍK? EŠTE VIAC PREKVAPIL OBSAHOM, HOVORÍ V ROZHOVORE V DEŇ NARODENÍN PORTÁLU WWW.KLUCOD.SK

 

Časopis KĽÚČ OD… dnes oslavuje prvé narodeniny. Čo mu chcete zapriať?

Časopisu KĽÚČ OD… prajem veľa skvelých článkov a ešte omnoho viac čitateľov. Zároveň mu prajem, aby dosiahol úrovne „bežne“ čítaných časopisov, pretože sám o sebe je unikát a zaslúži si veľkú pozornosť, povedal spisovateľ a divadelník TOMÁŠ BENÍK, v úvode rozhovoru pri príležitosti našich prvých narodenín.

Prečo vás potešil vznik tohto časopisu?
Spočiatku ma vznik časopisu prekvapil. Jeho vznik prišiel ako blesk z čistého neba. Po chvíli ma ale potešil z toho dôvodu, že som bol jeho „vedením“ požiadaný o rozhovor. Tiež ma potešil výber tém. Dokáže sa s čitateľom hrať. Keď už si pravidelný návštevník pomyslí, že časopis smeruje do stereotypu, odrazu sa objavia iné zaujímavé témy. A tiež skladám klobúk dole pred vedením časopisu, keďže ho tvorí jeden človek. Podľa môjho názoru skôr superčlovek.

Tiež ma potešil výber tém. Dokáže sa s čitateľom hrať. Keď už si pravidelný návštevník pomyslí, že časopis smeruje do stereotypu, odrazu sa objavia iné zaujímavé témy.

Čo ste od neho očakávali? Splnil vaše očakávania?
Osobne som žiadne očakávania od časopisu nemal. Preto ma neskôr ešte viac prekvapil svojim obsahom.

Ktorý článok počas celoročného pôsobenia vás najviac potešil?
Všetky články sú super, tak ani nemôžem určiť, ktorý článok je TOP. Určite ma ale najviac potešilo, keď som uvidel rozhovory s mojou maličkosťou… (smiech).

Všetky články sú super, tak ani nemôžem určiť, ktorý článok je TOP.

Zmenil v niečom časopis KĽÚČ OD… váš pohľad na niektoré veci? Ak áno, v čom?
Časopis v ničom nezmenil môj pohľad na svet. Skôr ma zaujal svojimi článkami a názormi.

Rozhovor s kým by ste si v časopise KĽÚČ OD… najviac priali?
Ako spisovateľa ma zaujímajú rozhovory s mojimi „kolegami“ a inými ľuďmi z umeleckého sveta. Takže by som si prial viac rozhovorov s týmito ľuďmi.

Kam by ste chceli, aby sa časopis posunul po ďalšom roku jeho existencie?
Ako už som spomínal, určite by bolo fajn, keby sa časopis posunul na úroveň každodenne čítaných internetových časopisov a magazínov, ale so svojimi unikátnymi článkami. To mu zároveň aj prajem.

Určite by bolo fajn, keby sa časopis posunul na úroveň každodenne čítaných internetových časopisov a magazínov, ale so svojimi unikátnymi článkami.

Čo vám na časopise najviac chýba?
Nepovedal by som, že mi to chýba, ale možno by časopis vylepšili články o aktuálnych zaujímavostiach zo sveta. Možno by aj tým prilákal viac čitateľov. To je však len môj názor.

(alb), foto archív T.B.

Similar Posts