Eduard Heger poslal Ficovi tento odkaz. Verí, že sa nájdu odvážni ľudia

author
1 minute, 13 seconds Read

Premiér Robert Fico sa 5. 7. na Devíne počas osláv príchodu Sv. Cyrila a Metoda postavil prvýkrát od atentátu medzi ľudí. Vyzval aj k budovaniu hrádze proti progresivizmu a liberalizmu. „Robert Fico zavelil do útoku. Je späť a vo forme, pripravený na ďalšiu manipuláciu,“ napísal expremiér Eduard Heger na sociálnej sieti s tým, že Fico podľa neho spustil ofenzívu s cieľom získať hlasy Cirkvi, veriacich či voličov KDH.

„Chce si získať ich priazeň, ale ja ako veriaci mu to neverím. Jeho reči sú prázdne, jeho sľuby falošné. V skutočnosti mu na nás vôbec nezáleží. Hľadá len moc a ako skúsený populista povie čokoľvek, čo mu ju zabezpečí,“ napísal Heger s tým, že podľa neho nesvitá na lepšie časy.

„Táto vláda pod vedením Roberta Fica neprinesie ani pokoj, ani lepší život. Nikdy to neurobili a neurobia to ani teraz. Ich cieľom je podmaniť si občanov Slovenska SILOU a MOCOU,“ dodal Eduard Heger s dovetkom, že verí v odvahu ľudí. „Verím, že na Slovensku je dosť odvážnych ľudí, s ktorými sa proti tomu spoločne postavíme a vrátime našu krajinu na cestu slobody, spravodlivosti, demokracie a priateľstva,“ uzavrel expremiér na sociálnej sieti. (alb), foto ilustr. archív E. Hegera

Similar Posts